Advertisement

Φαιη Σκορδα Αβαφη / Faih Skorda H Fwtografia Ths Me Pitzames Kai Amakigiaristh Dipla Sto Anammeno Tzaki : Χαρακτηριστικές οι αντιδράσεις του γιώργου λιάγκα και της φαίης σκορδά.

Φαιη Σκορδα Αβαφη / Faih Skorda H Fwtografia Ths Me Pitzames Kai Amakigiaristh Dipla Sto Anammeno Tzaki : Χαρακτηριστικές οι αντιδράσεις του γιώργου λιάγκα και της φαίης σκορδά.. Παρασκευή 30 οκτωβρίου 2015, 08:00. Η φαίη σκορδά ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που είναι όμορφες χωρίς μεγάλη προσπάθεια και μας το απέδειξε πρόσφατα. Η φαίη σκορδά συνεχίζει τις διακοπές της στην όμορφη χαλκιδική και συχνά, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο και εικόνες από τις δραστηριότητες που απολαμβάνει. Από το 2012 διατηρεί επίσης το ιστολόγιο faysbook.gr. Οι λόγοι που την οδήγησαν στο διαζύγιο με τον λιάγκα.

Ευχάριστες και ξέγνοιαστες στιγμές σε παιδικό πάρτι πέρασαν η φαίη σκορδά και ο γιώργος λιάγκας μαζί με τον 2,5 χρόνων γιο τους γιάννη, ο οποίος ήταν μεταμφιεσμένος σε πειρατή… η φαίη σκορδά, που διανύει αισίως τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έλαμπε από ευτυχία και είχε διαρκώς. Να ευχηθούμε στον ηθοποιό και τη συζύγό του με το καλό να υποδεχτούν το μωράκι τους. Με ένα αρκετά seξι σορτσάκι, μαύρα πέδιλα, μαύρο πουκάμισο και καλοχτενισμένο μαλλί η φαίη σκορδά βγήκε την παρασκευή για τα ψώνια του σαββατοκύριακου και για να ρίξει στις σακούλες της όσες πιο πολλές βιταμίνες μπορεί! Η φαίη σκορδά είναι στο κρεβάτι με τον μικρότερο γιο της, δημήτρη, εντελώς άβαφη. Στην καθημερινότητά της η φαίη σκορδά είναι το γλυκό και όμορφο κορίτσι της διπλανής πόρτας.

Faih Skorda Deite To Xristoygenniatiko Dentro Poy Stolise Sto Spiti Ths
Faih Skorda Deite To Xristoygenniatiko Dentro Poy Stolise Sto Spiti Ths from dailystarscyprus.com
Γεννήθηκε στις 9 φεβρουαρίου 1980 στο κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Είναι μια διαδικασία για την. Χαρακτηριστικές οι αντιδράσεις του γιώργου λιάγκα και της φαίης σκορδά. Από το 2012 διατηρεί επίσης το ιστολόγιο faysbook.gr. Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από πάτρα, αχαΐα, ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο patrasevents.gr. Στο πρωινό με τη φαίη σκορδά. Από το 2012 διατηρεί επίσης το blog faysbook.gr. Να ευχηθούμε στον ηθοποιό και τη συζύγό του με το καλό να υποδεχτούν το μωράκι τους.

Πέμπτη 01 οκτωβρίου 2015, 11:15.

Φαίη σκορδά:να τι έκανε στο πρόσωπό της κι έκανε τον γιο της να ξεκαρδιστεί. Η παρουσιάστρια καθυστέρησε να πάει στο στούντιο του ant1 και δεν δίστασε να βγει δίχως μακιγιάζ… ο γιώργος λιάγκας είπε πως είναι πολύ πιο όμορφη άβαφη και τόνισε ότι γι' αυτό το λόγο καθημερινά. Ο γιώργος λιάγκας έμεινε με το στόμα ανοιχτό, ενώ η φαίη σκορδά με χαμόγελο έκπληξης και χαράς του έδωσε τις θερμές ευχές της. Η φαίη σκορδά είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και θεατρολόγος. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για το make a wish παρευρέθηκε η φαίη σκορδά, η οποία ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με την έκδοση του διαζυγίου της από τον γιώργο λιάγκα. Από το 2012 διατηρεί επίσης το ιστολόγιο faysbook.gr. Γιατί η φαίη σκορδά μπορεί να είναι μανούλα και να θέλει. Ακούστε live online ελληνική μουσική, επιτυχίες και εντεχνο, ειδήσεις, αθλητικά, λαϊκά, μπαλάντες αλλά και αγαπημένες ξένες επιτυχίες, dance και mainstream, rock και sophisticated από τα καλύτερα. Είναι μια διαδικασία για την. «η διαδικασία του διαζυγίου μου είναι μια διαδικασία που έχει τελειώσει. Καλεσμένη στην εκπομπή της φαίης σκορδά βρέθηκε το μεσημέρι της δευτέρας, η τζένη μελιτά. Ένταση ανάμεσα σε φαίη σκορδά και ανθή σαλαγκούδη: Με ποιον ποζάρει μέσα στο αυτοκίνητο εντελώς άβαφη πρωί πρωί;

Σε αυτήν τη συνταγή επιμένει για 8η συνεχόμενη χρονιά η αγαπημένη εκπομπή του αντ1, «το πρωινό», με τη φαίη σκορδά και τον γιώργο λιάγκα. Γιατί τελικά ότι κι αν φορέσεις το style είναι κάτι που η το έχεις ή δεν το έχεις. Από το 2012 διατηρεί επίσης το ιστολόγιο faysbook.gr. Και δημοσιεύει μία πολύ τρυφερή φωτογραφία που το αποδεικνύει. Γιόρτασαν μαζί κούκλα και εντυπωσιακή η φαίη σκορδά, επέλεξε ένα total black outfit για τη βραδιά και πόζαρε αγκαλιά με τον δημήτρη ουγγαρέζο, καθώς οι δυο τους.

H Skorda Pozarei Abafh Kai Mas Deixnei Oti Einai Koykla Kai Katw Apo To Makigiaz
H Skorda Pozarei Abafh Kai Mas Deixnei Oti Einai Koykla Kai Katw Apo To Makigiaz from www.alphanews.live
Η φαίη σκορδά την ώρα της έναρξης της εκπομπής «το πρωινό» εισέβαλλε εντελώς αμακιγιάριστη. Γιατί η φαίη σκορδά μπορεί να είναι μανούλα και να θέλει. Οι λόγοι που την οδήγησαν στο διαζύγιο με τον λιάγκα. Χαρακτηριστικές οι αντιδράσεις του γιώργου λιάγκα και της φαίης σκορδά. Στην καθημερινότητά της η φαίη σκορδά είναι το γλυκό και όμορφο κορίτσι της διπλανής πόρτας. Super αβαφη με τις pajamas της απο το κρεβάτι των παιδιών της με χαλάρωση, τα παιδιά της και εντελώς φυσική. Γιατί τελικά ότι κι αν φορέσεις το style είναι κάτι που η το έχεις ή δεν το έχεις. Με ποιον ποζάρει μέσα στο αυτοκίνητο εντελώς άβαφη πρωί πρωί;

Φαίη σκορδά:να τι έκανε στο πρόσωπό της κι έκανε τον γιο της να ξεκαρδιστεί.

Και δημοσιεύει μία πολύ τρυφερή φωτογραφία που το αποδεικνύει. Η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει αν είχε γίνει κάτι ανάμεσα σε εκείνη και τη μαντώ γαστεράτου κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο πρω1νό και διαλύθηκε η φιλία τους. Άβαφη βιντεοσκόπησε τη θέα που είχε, αλλά και τη γυναίκα που έντυνε μουσικά τη βραδιά με το βιολί της και. Χωρίς μακιγιάζ φωτογραφήθηκε η φαίη σκορδά. Η φαίη σκορδά το συνηθίζει να αργοπορεί να εμφανιστεί στη εκπομπή πρωινό και ο λόγος, όπως αποκάλυψε ο σύζυγός της γιώργος λιάγκας, είναι γιατί καθυστερεί ο λιάγκας μάλιστα σχολίασε δείτε πόσο πιο ωραία είναι άβαφη και πόσο πιο μικρή δείχνει! φυσικά, αργότερα εμφανίστηκε βαμμένη και. Και χωρίς μακιγιάζ και αφήνοντας ακάλυπτο το μεγαλύτερο μέρος του κορμιού της η φαίη σκορδά είναι … κούκλα! Ο καβγάς με συνεργάτιδά της on air «διακρίνω μία ειρωνεία;»! Η φαίη σκορδά είναι στο κρεβάτι με τον μικρότερο γιο της, δημήτρη, εντελώς άβαφη. Ακούστε live online ελληνική μουσική, επιτυχίες και εντεχνο, ειδήσεις, αθλητικά, λαϊκά, μπαλάντες αλλά και αγαπημένες ξένες επιτυχίες, dance και mainstream, rock και sophisticated από τα καλύτερα. Γιορτασαν μαζι τα γενεθλια τους! Ένα «μυστικό» smoothie ετοίμασε στον αέρα του «πρωινό» η φαίη σκορδά.η παρουσιάστρια έδωσε τη δική της πρόταση για αποτοξίνωση και «ξεπρήξιμο», που θα μας αδυνατίσει και θα κρατήσει σε φόρμα. Η φαίη σκορδά αποκάλυψε on air πως τα «άκουσε» για το game of love! Η παρουσιάστρια καθυστέρησε να πάει στο στούντιο του ant1 και δεν δίστασε να βγει δίχως μακιγιάζ… ο γιώργος λιάγκας είπε πως είναι πολύ πιο όμορφη άβαφη και τόνισε ότι γι' αυτό το λόγο καθημερινά.

Από το 2012 διατηρεί επίσης το ιστολόγιο faysbook.gr. Σφριγηλή και νεανική επιδερμίδα με τη merveillance expert. Super αβαφη με τις pajamas της απο το κρεβάτι των παιδιών της με χαλάρωση, τα παιδιά της και εντελώς φυσική. Από το 2012 διατηρεί επίσης το blog faysbook.gr. Αυτοί είναι οι νέοι συνεργάτες της εκπομπής του αντ1.

Photos H Faih Skorda Fwtografizetai Abafh Entelws Sto Mpalkoni Ths Kai Mas Afhnei Kagkelo Magdasnews Gr
Photos H Faih Skorda Fwtografizetai Abafh Entelws Sto Mpalkoni Ths Kai Mas Afhnei Kagkelo Magdasnews Gr from 2.bp.blogspot.com
Καλεσμένη στην εκπομπή της φαίης σκορδά βρέθηκε το μεσημέρι της δευτέρας, η τζένη μελιτά. Γιατί τελικά ότι κι αν φορέσεις το style είναι κάτι που η το έχεις ή δεν το έχεις. Η φαίη σκορδά την ώρα της έναρξης της εκπομπής «το πρωινό» εισέβαλλε εντελώς αμακιγιάριστη. Αυτοί είναι οι νέοι συνεργάτες της εκπομπής του αντ1. Ο καβγάς με συνεργάτιδά της on air «διακρίνω μία ειρωνεία;»! Ο γιώργος λιάγκας έμεινε με το στόμα ανοιχτό, ενώ η φαίη σκορδά με χαμόγελο έκπληξης και χαράς του έδωσε τις θερμές ευχές της. Όλες οι ειδήσεις και τα καυτά νέα σχετικά με την παρουσιάστρια φαίη σκορδά. Η φαίη σκορδά αποκάλυψε on air πως τα «άκουσε» για το game of love!

Με ένα αρκετά seξι σορτσάκι, μαύρα πέδιλα, μαύρο πουκάμισο και καλοχτενισμένο μαλλί η φαίη σκορδά βγήκε την παρασκευή για τα ψώνια του σαββατοκύριακου και για να ρίξει στις σακούλες της όσες πιο πολλές βιταμίνες μπορεί!

Σφριγηλή και νεανική επιδερμίδα με τη merveillance expert. Ένταση ανάμεσα σε φαίη σκορδά και ανθή σαλαγκούδη: Super αβαφη με τις pajamas της απο το κρεβάτι των παιδιών της με χαλάρωση, τα παιδιά της και εντελώς φυσική. Η φαίη σκορδά συνεχίζει τις διακοπές της στην όμορφη χαλκιδική και συχνά, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο και εικόνες από τις δραστηριότητες που απολαμβάνει. Η φαίη (σοφία) σκορδά (κιλκίς, 9 φεβρουαρίου 1980) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και θεατρολόγος. Η φαίη σκορδά το συνηθίζει να αργοπορεί να εμφανιστεί στη εκπομπή πρωινό και ο λόγος, όπως αποκάλυψε ο σύζυγός της γιώργος λιάγκας, είναι γιατί καθυστερεί ο λιάγκας μάλιστα σχολίασε δείτε πόσο πιο ωραία είναι άβαφη και πόσο πιο μικρή δείχνει! φυσικά, αργότερα εμφανίστηκε βαμμένη και. Από το 2012 διατηρεί επίσης το ιστολόγιο faysbook.gr. Γιορτασαν μαζι τα γενεθλια τους! Γεννήθηκε στις 9 φεβρουαρίου 1980 στο κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει αν είχε γίνει κάτι ανάμεσα σε εκείνη και τη μαντώ γαστεράτου κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο πρω1νό και διαλύθηκε η φιλία τους. Γιατί τελικά ότι κι αν φορέσεις το style είναι κάτι που η το έχεις ή δεν το έχεις. Φαίη σκορδά:να τι έκανε στο πρόσωπό της κι έκανε τον γιο της να ξεκαρδιστεί. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για φαιη σκορδα.

Πέμπτη 01 οκτωβρίου 2015, 11:15 φαιη σκορδα. Να ευχηθούμε στον ηθοποιό και τη συζύγό του με το καλό να υποδεχτούν το μωράκι τους.

Posting Komentar

0 Komentar